Så er Patch 4.0.1 jo kommet på Test Realm, så det skulle jeg jo selvfølgelig prøve. Her er en lille hurtig gennemgang af hvordan jeg kom igang.

1: Log in på www.wow-europe.com/ptr og download PTR klienten. Installeren fylder ca. 102 MB.

2: Installer den. Efter du har kørt installeren, for du en ny og opdateret Launcher. Med Cataclysm look. Shiny… I denne Launcher begynder du nu at downloade selve spillet. Eftersom at intet bliver benyttet fra dit normale WoW, skal det hele downloades. Det vil sige omkring 16 GB!.

3: Men fortvivl ikke. Du behøver ikke downloade alle 16 GB før du kan spille. Fordi med den nye launcher og updater, kan du nu streame spillet under patches. Dette gør at du kan spille allerede efter den første Gigabyte er downloadet. Og så downloader den bare mens du spiller. Virkelig genialt. Glæder mig til at prøve den på live servers.

4: Log in og spil. Lige så snart “Play” knappen lyser op og er aktiv kan du trykke på den og starte spillet. Så bliver du mødt med en login screen der ligner Wrath’s. Her bruger du bare dit normale login information.

5: Lav karakterer. Du har ingen karakterer på PTR til at starte med. Du kan lave dine egne low levels, eller kopiere fra Live servere. Kopiering har dog en del ventetid. 🙂

Har ikke lige mere tid til at skrive videre nu, men regner med et nyt indlæg omkring ændringerne og erfaringerne med Patch 4.0.1 🙂