I 2011 købte jeg det der hedder et “Annual Pass”, hvilket forpligter mig til at være subscriped i et helt år. Fordelene ved denne aftale er at man for Diablo 3 gratis (er downloadet, venter bare på at spillet udkommer så jeg kan installere det), et shiny mount i WoW og sidst men ikke mindst, beta adgang til Mists Of Pandaria, som er den nye WoW expansion.

For ikke så længe siden fik jeg så adgang til MoP betaen, som indtil videre ikke indeholder så meget endnu. Her er en lille liste over det den indeholder i store træk lige nu:

Pandaren race
Monk class
Nyt talent system
Nyt spell system
Pandaren starter opmråde
Pandaria høj level område (er ikke helt færdig endnu)
Kun nogle få instances (så vidt jeg har forstået)

Indtil videre har jeg nået at level en pandaren monk til level 11, og nået 1 instance på min mage i Pandaria. Spillet er langt fra stabilt på nuværende tidspunkt, da det crasher næsten hele tiden med en error. Så jeg har ikke den store motivation til at spille noget der crasher hver 2-5 minutter.

Men planen er at jeg vil lave et par MoP beta coverage film og ligge dem på YouTube. Den først bliver et hurtigt run-down af pandaren level 1-10. Efter det bliver det nok mainly instance videoer. Ved stadig ikke om jeg skal voice kommentere dem eller ej. Hvad synes du? (smid dit svar i en kommentar herunder)

Udover det er der vidst ikke så meget nyt på WoW fronten. Er oppe på 8 max level karakterer nu.

Kunne være man skulle kigge lidt mere på Star Wars – The Old Republic….